Katsastus Kovalainen

Kokenut ja luotettava katsastus

Katsastus Kovalainen oli ensimmäisiä yksityisiä katsastuskonttoreita Joensuun alueella, kun katsastustoiminta vapautui valtiolta yksityiselle sektorille. Yrityksen perusti katsastusinsinööri Eero Kovalainen vuonna 1995, ja se toimi ensimmäiset vuodet nimellä Katsastus E. Kovalainen. Uuden konttorin tavoitteena oli tuoda asiakaslähtöisyyttä katsastusalalle. Tämä on edelleenkin yrityksemme ydin.

Löydät Katsastus Kovalaisen Joensuun Raatekankaalta, jossa olemme sijainneet perustamisesta lähtien. Vanhojen tilojen käydessä pieniksi rakensimme viereen uudet, nykyaikaiset tilat, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Suomen suurin katsastuskonttori

Kaikki katsastusalan palvelut ammattitaidolla

Katsastus Kovalaiselta saat poikkeuksellisen laajasti katsastuspalveluita. Katsastus Kovalaisen palveluvalikoimaan kuuluvat sekä kevyen että raskaan kaluston rekisteröintikatsastus, omistajanvaihdokset, vakuuttaminen, muutoskatsastus, maahantuontikatsastus kevyelle ja raskaalle puolelle, nopeudenrajoittimen ja piirtureiden tarkastukset digi- ja älypiirtureihin, yksittäishyväksynnät kevyelle ja raskaalle kalustolle sekä hyväksytyn asiantuntijan lausunnot. Myös henkilöautojen perävaunujen katsastus onnistuu.

Ammattitaitoinen toimistohenkilöstömme on aina paikalla, joten kaikki rekisteröintipalvelut onnistuvat aukioloaikojen puitteissa.

Varaa aika katsastukseen

MA-PE 8-18, LAUANTAISIN 9-14

Varaa aika helposti ennakkoon!

Ajanvaraus puhelimella:

Edullisempi hinta ennakkovaraajalle.
Voit tuoda autosi katsastukseen myös ilman ajanvarausta. Huomaa kuitenkin edullisempi hinta ajanvarauksella suoritettaviin katsastuksiin!

vinkkejä ajoneuvon ajokuntoon

Tyytyväiset asiakkaat ja ammattitaitoinen henkilökunta

Meillä on korkea asiakastyytyväisyys ja haluamme pitää siitä kiinni. Kovalaisen katsastajat ovat pidettyjä ja arvostettuja. Meillä myös viihdytään: samat työntekijät ovat olleet talossa vuosikausia, jopa vuosikymmeniä.

Osaava henkilökuntamme vastaa mielellään asiakkaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin, joten halutessasi saat meiltä myös neuvoja ja vinkkejä ajoneuvon ajokunnossa pitämiseen. Olemme saaneet palautetta helposti lähestyttävästä, lämminhenkisestä tunnelmastamme, joka välittyy asiakkaille saakka.

katsastus kovalainen

Aidosti paikallista joensuulaista palvelua

Katsastus Kovalainen tarjoaa aidosti paikallista palvelua. Hyödynnämme myös mahdollisuuksien mukaan muiden Joensuun alueiden yritysten palveluita. Vaikka yrityksen omistajat ovat vuosien aikana vaihtuneet, mikään ei ole muuttunut. Sama linja on tarkoitus säilyttää myös seuraavat vuosikymmenet.

Viisi faktaa Katsastus Kovalaisesta

Scroll to Top